Szerzői jogok

Azzal, hogy belépsz a www.radiocaffe.hu szájtrendszer valamelyik oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:
Az radiocaffe.hu web szájton ("lap") található tartalom a szellemi tulajdona. Nagy István Egyéni Vállalkozó, mint a Rádió Caffé Tulajdonosa fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A www.radiocaffe.hu oldalai teljes egészében - a reklámokkal, hirdetésekkel együtt-, szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újra közvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újra közvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Nagy István Egyéni Vállalkozó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a.; nem módosítja az eredeti információt,
b.; a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. A www.radiocaffe.hu domain név, szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag Nagy István Egyéni Vállalkozó előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. Nagy István Egyéni Vállalkozó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.